Fisk & Miljö

bild2-fiskelyckan

Varje morgon finns Fiskelyckan på plats i hamnen för att bedöma kvalitén på nattens fångst av fisk och skaldjur. Vår målsättning är att alltid köpa det bästa av de premiumprodukter våra fiskare fått i sina nät. Spårbarhet på fisk är en självklart för oss. Tveka inte att fråga oss om var just din fisk är fiskad och av vilken båt.

Vi arbetar med blöta produkter och varor som kräver en säker inpackning för transport mellan butiken och ert hem. Hjälp oss gärna att minska mängden plast genom att ta med egen påse tex.

Skulle du efterfråga en viss art som inte finns i vårt sortiment hjälper vi självklart till. Med en eller två dagars varsel är det mesta möjligt.

Vi behöver äta fisk hela livet för – för att det är gott, men också för att må bra. Att fisk är nyttig mat råder det ingen tvekan om. Förutom vitaminer och mineraler innehåller fisken den värdefulla fettsyran omega-3.

Fördelarna med att äta fisk är så stora för vår hälsa att Livsmedelsverket i sina kostråd uppmanar oss att äta fisk tre gånger i veckan.

Det vikigaste för oss är att fisken fiskas efter de lagar och förordningar som gäller i Sverige.

Annons

En tanke på “Fisk & Miljö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s